Με οριστικές λύσεις στον τομέα της απολύμανσης η AxivenPestControl εδώ και 50 χρόνια, από το 1975 αντιμετωπίζει κάθε σας πρόβλημα. Με Πιστοποιημένα και Εξειδικευμένα Συνεργεία η AxivenPestControl παραμένει στη διάθεσή σας, ώστε να καλύψει κάθε σας ανάγκη, με υπευθυνότητα και σεβασμό, παραμένοντας δίπλα σας και μετά το τέλος της απολύμανσης για κορονοϊό στο χώρο σας, απαντώντας σε κάθε σας απορία. 

Για την διασφάλιση της υγιεινής σε επαγγελματικούς χώρους, γραφεία, εταιρείες και καταστήματα, είναι απαραίτητη η εφαρμογή μικροβιοκτόνων σκευασμάτων. Ο ρόλος της εφαρμογής απολύμανσης για κορονοϊό σε επαγγελματικούς χώρους είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου και επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, που ανταποκρίνονται στις τωρινές απαιτήσεις. 

 

Με αίσθηση ευθύνης η AxivenPestControl αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών απολύμανσης σε σχολικά συγκροτήματα, παιδικούς σταθμούς, χώρους άθλησης, ψυχαγωγίας, μέσα μαζικής μεταφοράς (εναέρια και επίγεια) και άλλους δημόσιους χώρους συνάθροισης. Η απολύμανση πραγματοποιείται με εγκεκριμένα απολυμαντικά σκευάσματα και ειδικά μηχανήματα εκνέφωσης.
Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει κατάλογο προϊόντων ατομικής προστασίας για δέρμα/χέρια, εργαλεία, επιφάνειες, τα οποία είναι κατάλληλα για την αντιμετώπιση των ιών με έλυτρο (σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται και οι κορονοϊοι πχ. SARS-CoV, MERS  αλλά και ο νέος 2019-nCoV). 

Γρίπη H1N1

Γρίπη H1N1 (τύπου Α)

Τι είναι η γρίπη από τον ιό H1N1;
Είναι ασθένεια του αναπνευστικού συστήματος που προσβάλλει τους χοίρους. Προκαλείται από τον ιό της γρίπης, τύπου Α Η1Ν1. Ο νέος ιός της γρίπης Α(Η1Ν1) είναι ένας νέος υπότυπος του ιού της γρίπης που επηρεάζει και τους ανθρώπους. Περιέχει γονίδια από ιό της γρίπης των χοίρων, των πτηνών και των ανθρώπων σε ένα συνδυασμό που δεν είχε εμφανιστεί ποτέ έως τώρα. Μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και η νόσηση έχει περιγραφεί ως πολύ σοβαρή σε κάποιες περιπτώσεις. Η μετάδοση του ιού γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως η γρίπη.

Offshore BMSB providers Scheme

Η εταιρία μας διαθέτει πιστοποίηση για την αντιμετώπιση του εντόμου Brown Marmorated Stink Bug (BMSB), το οποίο βρίσκεται σε καθεστώς φυτοϋγειονομικής καραντίνας.

Το έντομο Brown Marmorated Stink Bug (BMSB) μέχρι σήμερα θεωρείται πραγματικά σοβαρή απειλή για την Αυστραλιανή αγροτική οικονομία σε περίπτωση που εισαχθεί στη χώρα.  Τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε ταχεία εξάπλωση του εντόμου, ιδιαίτερη αύξηση του πληθυσμού στις χώρες όπου έχει ήδη εγκατασταθεί καθώς και εμφάνιση ανθεκτικότητας στην καταπολέμηση αυτού με κοινά εντομοκτόνα.

Tην Τετάρτη 21 Νοεμβρίου ξεκίνησε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κατάρτισης Νέων Τεχνικών στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας μας.

Την παρουσίαση και ανάλυση του εκπαιδευτικού υλικού ανέλαβε ο γεωπόνος και Υπεύθυνος Ποιότητας κος Κυριάκος Τσουμπρακάκος, με κυριότερες αναφορές στην απεντόμωση, μυοκτονία, μέτρα ασφαλείας τεχνικού, χρήση φαρμάκων, ψεκασμούς κλπ .

Με υπευθυνότητα, όραμα και χάρη στη δική σας εμπιστοσύνη ανοίξαμε νέο κατάστημα AXIVEN για Απολύμανση στην Καλαμάτα και σας ευχαριστούμε θερμά. Το νέο μας κατάστημα AXIVEN για Απολύμανση στην Καλαμάτα σηματοδοτεί τη νέα εποχή για την εταιρεία μας. Στο νέο μας κατάστημα κυριαρχεί η φρεσκάδα και το χρώμα. Ο καταναλωτής θα συναντήσει τα τμήματα που τον ενδιαφέρουν και στα οποία μπορεί να έχει άμεση και φιλική εξυπηρέτηση από το προσωπικό του καταστήματος. 

Πρόκειται για χημική μέθοδο καταπολέμησης παρασιτικών οργανισμών, όπου με την απαιτούμενη θερμοκρασία και πίεση σε μορφή αερίου σε επαρκή συγκέντρωση, στοχεύει στην μείωση και εξάλειψη παθογόνων εντόμων- παρασίτων. 

Για προβλήματα που σχετίζονται με το κήπο σας πάντα υπάρχει η επιλογή φυσικής επίλυσης του προβλήματος η οποία πολλές φορές είναι πιο οικονομική σε σχέση με τα φυτοφάρμακα και αναμφίβολα πιο υγιής για τον κήπο, την οικογένεια και κατ' επέκταση το περιβάλλον και ότι ζει σε αυτό.   
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην βόρια Αμερική, παρατηρήθηκε ότι οι κάτοικοι χρησιμοποιούν το τριπλάσιο ποσοστό φυτοφαρμάκων σε σχέση με τους γεωργούς πράγμα που σημαίνει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό μόλυνσης της πανίδας και του νερού προκαλείται από κατοίκους που διαθέτουν κήπους.

Ανάγκη για μικροβιοκτονία σε ψυκτικούς θαλάμους

Τα προϊόντα και υποπροϊόντα του  κρέατος  λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε θρεπτικά συστατικά και της ευκολίας μολύνσεως και ρυπάνσεώς τους, είναι πάντοτε φορείς µικροoργανισµών. Οι μικροοργανισμοί  αυτοί  συμμετέχουν στις φυσικοχημικές και βιολογικές μεταβολές που συμβαίνουν στα τρόφιµα. Στην περίπτωση που δεν ακολουθηθούν οι κατάλληλες πρακτικές και δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας,  οι αποτυχίες στην υγιεινή του κρέατος μπορεί να προκαλέσουν μεγάλη οικονομική ζημιά. Αυτό συνεπάγεται με υποβάθμιση της ποιότητας του κρέατος υποβαθμίζοντας την ελκυστικότητα και την γεύση του, την αλλοίωση των πολύτιμων οργανοληπτικών του χαρακτηριστικών  και ακόμη χειρότερα την μετάδοση  ασθενειών που μεταδίδονται μέσω των τροφίμων στους ανθρώπους.  

  • Για την εμπειρία μας.
  • Για τις εξελιγμένες μας μεθόδους.
  • Για το αποδεδειγμένα υψηλό ποσοστό επιτυχίας των εφαρμογών μας.
  • Για τον πλέον σύγχρονο και άρτιο εξοπλισμό μας.
  • Για το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μας.
  • Γιατί μέχρι σήμερα, η Axiven Pest Control έχει προσφέρει λύσεις σε περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις και σε πάνω από 10.000 ιδιώτες.