Ενημερωθείτε για τις νέες και οικολογικές μεθόδους απολύμανσης

τσίμπημα ψύλλου

Οι ψύλλοι είναι μικροσκοπικά παράσιτα που τρέφονται με το αίμα των θηλαστικών και των πτηνών. Το μέγεθός τους δεν ξεπεράνει τα 3,5 χιλιοστά και έχουν χρώμα από ανοιχτό καφέ έως σχεδόν μαύρο. Δε διαθέτουν φτερά, αλλά κινούνται χρησιμοποιούντας τα μακρυά τους πόδια τα οποία τους επιτρέπουν να εκτελούν μεγάλα άλματα.

Έκθεση απολύμανσης Parasitec Paris

Για μια ακόμα χρονιά η AXIVEN – ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ παρευρέθηκε στην PARASITEC PARIS 2021 στις 17, 18 και 19 Νοεμβρίου στο Κέντρο Εκδηλώσεων του Παρισιού, Porte de la Villette. Η θεματολογία αφορούσε πληροφόρηση σχετικά με προϊόντα Δημόσια Υγείας και νέες τεχνικές επέμβασης σε προϊόντα και χώρους αντιμετώπισης παρασίτων.

Εισβολή από παράσιτα στο σπίτι μας

Παράσιτα και έντομα όπως τα μυρμήγκια, οι κατσαρίδες, αράχνες, οι κοριοί είναι αρκετά έξυπνα στο να βρίσκουν τρόπους να μπουν στο σπίτι σας, ειδικά αν αναζητούν τροφή, νερό ή καταφύγιο και προστασία από τις απότομες καιρικές διακυμάνσεις. 

Απολύμανση - Απεντόμωση στις Βιομηχανίες Τροφίμων

Με οριστικές λύσεις στον τομέα της απολύμανσης η AxivenPestControl, από το 1975 αντιμετωπίζει κάθε σας πρόβλημα. Με Πιστοποιημένα και Εξειδικευμένα Συνεργεία η AxivenPestControl παραμένει στη διάθεσή σας, ώστε να καλύψει κάθε σας ανάγκη, με υπευθυνότητα και σεβασμό, παραμένοντας δίπλα σας.

Khapra beetle

Μετά το Brown Marmorated Sting Bug (BMSB) το Khapra beetle αποτελεί no2 εχθρό φυτοϋγείας για την Αυστραλία. Οι Αυστραλιανές αρχές αναγκάζονται να θεσπίσουν υποχρεωτικά μέτρα για την αποφυγή εισόδου του εντόμου Khapra beetle στη χώρα, τα οποία εφαρμόζονται από 12 Απριλίου 2021 (Phase 6A)

Mattress Debugger

Γρήγορη φυσική λύση για κοριούς, ακάρεα και άλλα έντομα σε στρώματα.Το προιόν αποτελεί επανάσταση στον τομέα της καταπολέμησης των παρασίτων με μια νέα τεχνολογία που βασίζεται σε κύματα υπερύθρων τα οποία διεισδύουν βαθιά στην επιφάνεια των αντικειμένων και θανατώνουν τα έντομα από την αφυδάτωση.

Heat Bubble απολύμανση χωρίς χημικά

Καινοτόμος λύση βασισμένη σε μια μοναδική τεχνολογία :
Χρησιμοποιεί κύματα υπερύθρων για την εξάλειψη των παρασίτων από την αφυδάτωση, χωρίς να καταστρέφει τα επεξεργασμένα αντικείμενα.Φορητή και αποτελεσματική λύση θερμικής επεξεργασίας σε χώρο 6m3 για την επεξεργασία οποιουδήποτε αντικειμένου σε ξενοδοχεία, σπίτια και γραφεί

covid σε επαγγελματικούς χώρους

Με οριστικές λύσεις στον τομέα της απολύμανσης η AxivenPestControl εδώ και 50 χρόνια, από το 1975 αντιμετωπίζει κάθε σας πρόβλημα. Με Πιστοποιημένα και Εξειδικευμένα Συνεργεία η AxivenPestControl παραμένει στη διάθεσή σας, ώστε να καλύψει κάθε σας ανάγκη, με υπευθυνότητα και σεβασμό, παραμένοντας δίπλα σας και μετά το τέλος της απολύμανσης για κορονοϊό στο χώρο σας, απαντώντας σε κάθε σας απορία.

Κορονοϊός nCoV

Με αίσθηση ευθύνης η AxivenPestControl αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών απολύμανσης σε σχολικά συγκροτήματα, παιδικούς σταθμούς, χώρους άθλησης, ψυχαγωγίας, μέσα μαζικής μεταφοράς (εναέρια και επίγεια) και άλλους δημόσιους χώρους συνάθροισης. Η απολύμανση πραγματοποιείται με εγκεκριμένα απολυμαντικά σκευάσματα και ειδικά μηχανήματα εκνέφωσης.
Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει κατάλογο προϊόντων ατομικής προστασίας για δέρμα/χέρια, εργαλεία, επιφάνειες, τα οποία είναι κατάλληλα για την αντιμετώπιση των ιών με έλυτρο (σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται και οι κορονοϊοι πχ. SARS-CoV, MERS αλλά και ο νέος 2019-nCoV).

Προστασία και πρόληψη απο την γρίπη H1N1

Γρίπη H1N1 (τύπου Α)
Τι είναι η γρίπη από τον ιό H1N1;
Είναι ασθένεια του αναπνευστικού συστήματος που προσβάλλει τους χοίρους. Προκαλείται από τον ιό της γρίπης, τύπου Α Η1Ν1. Ο νέος ιός της γρίπης Α(Η1Ν1) είναι ένας νέος υπότυπος του ιού της γρίπης που επηρεάζει και τους ανθρώπους. Περιέχει γονίδια από ιό της γρίπης των χοίρων, των πτηνών και των ανθρώπων σε ένα συνδυασμό που δεν είχε εμφανιστεί ποτέ έως τώρα. Μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και η νόσηση έχει περιγραφεί ως πολύ σοβαρή σε κάποιες περιπτώσεις. Η μετάδοση του ιού γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως η γρίπη.

BMSB απολύμανση

Offshore BMSB providers Scheme

Η εταιρία μας διαθέτει πιστοποίηση για την αντιμετώπιση του εντόμου Brown Marmorated Stink Bug (BMSB), το οποίο βρίσκεται σε καθεστώς φυτοϋγειονομικής καραντίνας.

Το έντομο Brown Marmorated Stink Bug (BMSB) μέχρι σήμερα θεωρείται πραγματικά σοβαρή απειλή για την Αυστραλιανή αγροτική οικονομία σε περίπτωση που εισαχθεί στη χώρα. Τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε ταχεία εξάπλωση του εντόμου, ιδιαίτερη αύξηση του πληθυσμού στις χώρες όπου έχει ήδη εγκατασταθεί καθώς και εμφάνιση ανθεκτικότητας στην καταπολέμηση αυτού με κοινά εντομοκτόνα.

Απολύμανση στην Καλαμάτα

 Με υπευθυνότητα, όραμα και χάρη στη δική σας εμπιστοσύνη ανοίξαμε νέο κατάστημα AXIVEN για Απολύμανση στην Καλαμάτα και σας ευχαριστούμε θερμά. Το νέο μας κατάστημα AXIVEN για Απολύμανση στην Καλαμάτα σηματοδοτεί τη νέα εποχή για την εταιρεία μας. Στο νέο μας κατάστημα κυριαρχεί η φρεσκάδα και το χρώμα. Ο καταναλωτής θα συναντήσει τα τμήματα που τον ενδιαφέρουν και στα οποία μπορεί να έχει άμεση και φιλική εξυπηρέτηση από το προσωπικό του καταστήματος.

Σελίδα 1 από 2