Αράχνη και τα Χαρακτηριστικά της

αντιμετώπιση αράχνη
Η αράχνη ανήκει στα Αρθρόποδα και δεν είναι έντομο, καθώς έχει οκτώ πόδια και το σώμα της χωρίζεται σε κεφαλοθώρακα και κοιλιά. Ειδικότερα, ο όρος αράχνη περιλαμβάνει κοινά χερσόβια Αρθρόποδα της ομοταξίας Αραχνίδια και της τάξης Araneida(Araneae). Διαφέρουν από την άλλη ομάδα των Αρθρόποδων, τα Έντομα, στο ότι φέρουν οκτώ πόδια και όχι έξι, και το σώμα τους χωρίζεται σε δύο τμήματα και όχι σε τρία.

Κατά κανόνα , οι αράχνες είναι ακίνδυνες για τον άνθρωπο και τα ζώα καθώς δεν μπορούν να διατρυπήσουν την επιδερμίδα τους. Ορισμένα είδη το κατορθώνουν και το αποτέλεσμα είναι συνήθως παρόμοιο με εκείνο του κεντρίσματος των μελισσών.
Αν η καταστροφή των ιστών δεν είναι αρκετά αποτελεσματικό μέτρο και υπάρχει πρόβλημα αραχνών, τότε συστήνεται εφαρμογή απεντόμωσης σε γωνίες, ρωγμές, σωρούς ξύλων κλπ.
Η Axiven Pest Control αποτελεί την φυσική εξέλιξη της ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗΣ και στελεχώνεται απο μια ομάδα εξειδικευμένου προσωπικού , έτοιμο να καλύψει κάθε σας ανάγκη! Το έμπειρο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό της AxivenPestControl μπορεί να αξιολογήσει το πρόβλημα όπου και αν εμφανίζεται, δίνοντας την αποτελεσματικότερη λύση.
Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 18220