Ηλεκτρονικός φάκελος Απεντόμωσης, Μυοκτονίας

Ο φάκελος απεντόμωσης-μυοκτονίας (ή φάκελος ελέγχου παρασίτων) είναι αρχείο διαθέσιμο σε έντυπη ή/και ηλεκτρονική μορφή, το οποίο μετά το τέλος κάθε εφαρμογής απεντόμωσης μυοκτονίας στους χώρους του πελάτη ενημερώνεται ΑΜΕΣΑ με βάση τα δεδομένα που προκύπτουν. Κάθε επαγγελματικός χώρος τροφίμων, φαρμάκων, βιιομηχανιών απαιτείται να διαθέτει ενημερωμένο το φάκελο απεντόμωσης-μυοκτονίας.
Η τήρηση του αποτελεί υπαρκτό τεκμήριο απέναντι σε οποιοδήποτε ελεγκτικό φορέα (Υγειονομικό, ΕΦΕΤ ΕΟΦ, κα) καθώς και σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο πελάτη ή συνεργάτη-προμηθευτή. Η σωστή τήρηση και η συστηματική ενημέρωση του φακέλου δίνει την δυνατότητα να υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της καταπολέμησης των παρασίτων, ανάλογα με τις νέες ανάγκες και τα προβλήματα που προκύπτουν.
φάκελος απεντόμωσης-μυοκτονίας και ψηφιακό reporting

Σύνθετο ψηφιακό Reporting Επαγγελματικών χώρων

Αντιλαμβανόμενοι τις απαιτήσεις της αγοράς στον κλάδο των τροφίμων και των φαρμάκων, η εταιρεία μας παρέχει πλήρης ενημέρωση με την αποτύπωση αναφορών εφαρμογών, κατόψεων, αρχείων καταναλώσεων, αδειών σκευασμάτων, MSDS σκευασμάτων, άδειας και πιστοποιήσεις εταιρείας, την αναλυτική καταγραφή των ευρημάτων στους δολωματικούς σταθμούς, ηλεκτρικές εντομοπαγίδες, φερομονικές&τροφοελκυστικές παγίδες σε ειδικά διαμορφωμένα έντυπα, εναρμονισμένα με τις απαιτήσεις όλων των διεθνών προτύπων/ συστημάτων ποιότητας.
Ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας και σεβόμενοι τον ελάχιστο χρόνο που διαθέτει το προσωπικό των συνεργατών μας, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα e-reporting με την ψηφιακή αποτύπωση όλων των παραπάνω δεδομένων. Σε αυτό το σύστημα ο φάκελος απεντόμωσης-μυοκτονίας τηρείται στη βάση δεδομένων του site μας και στην οποία έχουν αποκλειστική πρόσβαση οι πελάτες με την εισαγωγή ειδικού κλειδαρίθμου (username και password), ανά πάσα στιγμή.
Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ψηφιακό φάκελό σας πατήστε εδώ.

Η Axiven Pest Control αποτελεί την φυσική εξέλιξη της ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗΣ και στελεχώνεται απο μια ομάδα εξειδικευμένου προσωπικού , έτοιμο να καλύψει κάθε σας ανάγκη!
Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 18220