ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - Λίγα λόγια για εμάς

 απολύμανση σε βιομηχανικό χώρο
H ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ιδρύεται το 1975 με κύριες ασχολίες την απεντόμωση και μυοκτονία. Σε μικρό χρονικό διάστημα εξειδικεύεται σε εξειδικευμένες εφαρμογές παρέμβασης σε πλοία, μύλους και μεγάλες βιομηχανίες τροφίμων. Σήμερα, 50 χρόνια μετά, με την επωνυμία Axiven Pest Control, η εταιρεία διαγράφει μία σταθερή πορεία ανάπτυξης με ενεργό δίκτυο σε όλη την Ελλάδα. Οι εφαρμογές της έχουν επεκταθεί και περιλαμβάνουν πλέον ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης υγιεινής για βιομηχανίες τροφίμων, χώρους μεταφοράς και αποθήκευσης προϊόντων. H Axiven Pest Control εφαρμόζει Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παρασίτων (IPM Integrated Pest Management), τα προγράμματά της είναι πλήρως εναρμονισμένα με το σύστημα HACCP και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας κάθε είδους υπηρεσιών διαχείρισης παρασίτων, από το 1975 μέχρι και σήμερα
Το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας έγκειται στην πολυετή εμπειρία της διεπιστημονικής της ομάδας, στον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας καθώς και στο μηχανογραφημένο σύστημα παρακολούθησης και στατιστικής ανάλυσης ευρημάτων. Οι εν λόγω παράμετροι εξασφαλίζουν μέγιστη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση δισεπίλυτων προβλημάτων με παράσιτα, έντομα, τρωκτικά.

Τι είναι η απολύμανση

Απολύμανση καλείται η διαδικασία κατά την οποία επιτυγχάνεται η καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών με χημικές ουσίες ή φυσικές μεθόδους σε αντικείμενα, εργαλεία και επιφάνειες.
Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ πραγματοποιείται μετά από σχολαστική καθαριότητα, με σκοπό την καταστροφή συνήθως των περισσοτέρων ή όλων των παθογόνων παραγόντων.
Ορισμένοι μικροοργανισμοί είναι ευκολότερο να εξουδετερωθούν, αν και ο τρόπος δράσης αλλάζει στα διάφορα απολυμαντικά. Γενικά, τα βακτήρια και κάποιοι ιοί είναι πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν, ενώ μύκητες, σπόροι βακτηρίων και άλλοι ιοί είναι πιο δύσκολο.
Ως ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ορίζεται η με φυσικά ή χημικά μέσα καταστροφή όλων των μικροοργανισμών συμπεριλαμβανομένων και των σπόρων των μικροβίων.
Η απολύμανση διαφέρει από την αποστείρωση, ως προς το ότι καθιστά ένα αντικείμενο κατά ένα μεγάλο μέρος, και όχι πλήρως, ελεύθερο από μολυσματικούς παράγοντες.
Ο ρόλος της εφαρμογής ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου και επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.
Μία χημική ουσία ονομάζεται "απολυμαντικό" μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες (για τους ιούς κατά 4 λογαριθμικές μονάδες).
Η απολύμανση κρίνεται απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου συγχρωτισμού, όπως σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.ά. Η εφαρμογή γίνεται είτε με ψεκασμό με αντλία χαμηλής πίεσης για κάλυψη συγκεκριμένων επιφανειών είτε με νεφελοψεκασμό για την ολική κάλυψη κλειστών χώρων.
Με τη λέξη επιφάνεια εννοούμε μια πολύ γενική ορολογία. Σε ένα σπίτι η λέξη «επιφάνεια» μπορεί να περιλαμβάνει από τα έπιπλα στο σαλόνι, έως τα τραπέζια, τους νιπτήρες, τα πατώματα, κλπ. Σε ένα περιβάλλον παροχής υπηρεσιών υγείας π.χ. μια κλινική, μπορεί να περιλαμβάνει δωμάτια ασθενών, τοίχους, ιατρικά μηχανήματα, κλπ. Τα μικρόβια ελλοχεύουν παντού επειδή αποικίζουν όλες τις εν λόγω επιφάνειες μέσω του αέρα ή μεταφέρονται μέσω μολυσμένων αντικειμένων.
Σε ένα Νοσοκομείο για παράδειγμα θα πρέπει να γίνεται συστηματική απολύμανση όλων των επιφανειών για την πρόληψη μετάδοσης ασθενειών και λοιμώξεων. Στο σπίτι τώρα, εάν εμφανισθούν μεταδοτικές ασθένειες, για την ασφάλεια των μωρών μας ή των κατοικιδίων, θα πρέπει να απευθυνθούμε άμεσα στους ειδικούς. Το ίδιο ισχύει και για το γραφείο όπου συνυπάρχουμε με συναδέλφους και τα μικρόβια μπορεί να μεταφέρονται και μέσω χειραψιών, αλλά και σε κοινόχρηστα σημεία όπως πόμολα, ασανσέρ, κλπ.
Η συμβατότητα με την επιφάνεια που πρόκειται να απολυμανθεί είναι βασικό κριτήριο για την επιλογή του απολυμαντικού παράγοντα. Άλλες ουσίες επιλέγονται για την απολύμανση του πατώματος και άλλες για την απολύμανση των χεριών.

Ποιές υπηρεσίες απολύμανσης μπορούμε να σας προσφέρουμε;

Η Axiven Pest Control προσφέρει συνέπεια και άκρατο επαγγελματισμό εδώ και 50 χρόνια, από το 1975. Με οριστικές λύσεις στον τομέα της απολύμανσης η Axiven Pest Control αντιμετωπίζει κάθε σας πρόβλημα, πρωτοπορώντας και παραμένοντας δίπλα σας και μετά το τέλος της απολύμανσης για κάθε σας απορία και διευκρίνιση.
Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου για να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους παράσιτο που σας δημιουργεί πρόβλημα στο σπίτι, το εξοχικό ή την επιχείρησή σας, χωρίς άγχος απλά με ένα τηλεφώνημα στο 18220.
Η AxivenPestControl, ανταποκρινόμενη στις επιτακτικές ανάγκες των καιρών μας, διαθέτει έμπειρα καταξιωμένα στελέχη και χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας μέσα απολύμανσης που ανταποκρίνονται σε κάθε σας ανάγκη.

Με τη χρήση εξελιγμένων μεθόδων και σύγχρονων φαρμάκων που σέβονται τη δημόσια Υγεία και τους κανονισμούς των αρμόδιων φορέων και Υπουργείων, εξασφαλίζει την αντιμετώπιση του προβλήματός σας με άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό.
Στόχος μας είναι η αντιμετώπιση της μικροβιακής απειλής με τη χρήση σύγχρονων σκευασμάτων με ειδικές μεθόδους, απολύτως ασφαλείς προς ανθρώπους, κατοικίδια και περιβάλλον. Ο ρόλος μιας τέτοιας εφαρμογής είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου και επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ. Η απολύμανση είναι απαραίτητη για την αποφυγή μεταδοτικών ασθενειών, οι οποίες εντείνονται σε χώρους υψηλής επικινδυνότητας, όπως κλινικές, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς, εστιατόρια, μέσα μαζικής μεταφοράς, κλπ.
Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελείται από πολυμελή συνεργεία που αποτελούνται από πεπειραμένους γεωπόνους και ειδικούς απολυμαντές που είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν σε κάθε είδους πρόβλημα, με σεβασμό στον χώρο, την παρούσα οικονομική κατάσταση και τον πολύτιμο χρόνο σας.
απολύμανση σε σπίτι

Οι Πιστοποιήσεις μας στην απολύμανση

Συμμετέχουμε ενεργά στην συνεχή έρευνα και ανάπτυξη του τομέα, διατηρώντας συνεργασίες με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο και το Γενικό Χημείο του Κράτους.
Είμαστε μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Εταιριών Απεντόμωσης και Μυοκτονίας Σ.Ε.Α.Μ.Ε. και του αντίστοιχου Βρετανικού B.P.C.A..

Χρειάζομαι άμεσα απολύμανση. Τι πρέπει να κάνω?

Μετά το τηλεφώνημά σας για απολύμανση, το εξειδικευμένο συνεργείο της Axiven Pest Control  θα επισκεφθεί άμεσα το χώρο σας για διάγνωση του προβλήματος.
Είτε είστε ιδιώτης είτε ιδιοκτήτης μιας οποιαδήποτε επιχείρησης, επικοινωνήστε άμεσα με την εταιρεία μας για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε το πρόγραμμα απολύμανσης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, για οριστική και σίγουρη λύση του προβλήματος.
Μην διστάσετε, οποιοδήποτε και αν είναι το πρόβλημά σας, να ζητήσετε συμβουλές από τους ειδικούς της Axiven Pest Control για κάθε είδους απολύμανση και ριζική καταπολέμηση των παρασίτων.
 απολύμανση επαγγελματικών χώρων
Η Axiven Pest Control με πολυετή εμπειρία προσφέρει προσιτές λύσεις με εξειδικευμένες εφαρμογές απολύμανσης με σκοπό την καταπολέμηση βακτηρίων, μικροβίων, ιών και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών. Για το σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ελέγχου εντομολογικών προσβολών απαιτείται επιθεώρηση και εντοπισμός των πιθανών εστιών ανάπτυξης, παρακολούθηση και ταυτοποίηση των εντόμων και επιλογή της κατάλληλης μεθόδου απεντόμωσης. Οι κυριότερες μέθοδοι είναι ο υπολειμματικός ψεκασμός, ο νεφελοψεκασμός, η εφαρμογή gel, η χρήση φερομονικών παγίδων σύλληψης για έρποντα έντομα και εντομοπαγίδων για ιπτάμενα έντομα και άλλες πιο εξειδικευμένες μέθοδοι όπως οι εφαρμογές καταπολέμησης τερμιτών και ο υποκαπνισμός.
Η Axiven Pest Control καταπολεμά με τεχνογνωσία και αξιοπιστία τα μικρόβια και τους μικροοργανισμούς με αποτέλεσμα την απόλυτη εξόντωση των ενοχλητικών παρασίτων που σας ταλαιπωρούν στο σπίτι, το εξοχικό, το γραφείο ή τον κήπο. Η εταιρεία μας διενεργεί τις πιο εξειδικευμένες εφαρμογές σκευασμάτων με ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει αυτοκινούμενα συνεργεία με πεπειραμένους απολυμαντές και ειδικούς γεωπόνους που είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν σε κάθε είδους μόλυνση σε κάθε επαγγελματικό ή οικιακό χώρο και λύνει οριστικά το πρόβλημά σας με πρωτοποριακές λύσεις στον τομέα της απολύμανσης.
Σεβόμενοι τον οικιακό σας χώρο, σας εγγυόμαστε την οριστική εξόντωση των ενοχλητικών εντόμων, τρωκτικών και παρασίτων χρησιμοποιώντας μόνο επαγγελματικά προϊόντα απολύμανσης, βάζοντας πάνω από όλα την υγεία και την ασφάλεια της οικογένειάς σας, την αντιμετώπιση της ενοχλητικής εισβολής ώστε να κοιμάστε ήσυχα και χωρίς άγχος εσείς και τα παιδιά σας. Η απολύμανση πρέπει να είναι προπάντων αποτελεσματική για τα παράσιτα και εντελώς ακίνδυνη για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια. Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απολύμανσης που δε μπορεί να αντιμετωπίσει η Axiven Pest Control, γιαυτό και τα τελευταία χρόνια αποτελεί την πρώτη σας επιλογή πανελλαδικά.
Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 18220