Ιστορικό

H ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ιδρύεται το 1975 με κύρια δραστηριότητα την απεντόμωση και μυοκτονία.

Σε μικρό χρονικό διάστημα αποκτά μεγάλη εξειδίκευση στην βιομηχανία τροφίμων εφαρμόζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα Απεντόμωσης – Μυοκτονίας, ειδικές εφαρμογές υποκαπνισμού προϊόντων και αποθηκευτικών χώρων (πλοία, μύλους, container και μεγάλες βιομηχανίες τροφίμων).

Το 2006 η ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ εξελίσσεται στον Όμιλο AXIVEN που συγκεντρώνει διοικητικά τις υπάρχουσες εταιρίες με σκοπό την βελτίωση της παρεχόμενης υπηρεσίας εκμεταλλευόμενη τις οικονομίες κλίμακος.

Μετά από 31 χρόνια Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ μετονομάζεται σε AXIVEN Pest Control ενώ ταυτόχρονα ξεκινά ο σχεδιασμός του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης σημείων δικαιόχρησης.

Διαχωρίζεται η δραστηριότητα πυροσβεστήρων – πυροπροστασίας και δημιουργείται η AXIVEN Fire Protection.

Αναδιοργανώνεται η εταιρεία συστημάτων σκίασης SKIASIS και δημιουργείται η AXIVEN Shading Systems.

Τον Δεκέμβριο του 2008 ξεκινάει τη λειτουργία του το franchise ΖΑΚΥΝΘΟΥ - AXIVEN Pest Control Ζακύνθου.

Υποκαταστήματα
Το καλοκαίρι του 2009 το Πρώτο υποκατάστημα της ΑXIVEN Pest Control ξεκινάει την λειτουργία του στην Πάτρα για την κάλυψη των νομών Αχαΐας και Ηλείας.

Ένα χρόνο αργότερα, τον Απρίλιο του 2010, δημιουργείται το Δεύτερο υποκατάστημα της οικογένειας στην Θεσσαλονίκη με σκοπό την κάλυψη του ομώνυμου νομού αλλά και ευρύτερα της Βορείου Ελλάδας.

Τον Απρίλη του 2016 η Αxiven δραστηριοποιείται πλέον με τον τρίτο υποκατάστημα της στην Καλαμάτα, καλύπτοντας τον νομό Μεσσηνία, Λακωνίας και Αρκαδίας.