Απολύμανση κοροναϊού

Η AxivenPestControl προσφέρει συνέπεια και άκρατο επαγγελματισμό εδώ και 50 χρόνια, από το 1975, αποτελόντας την φυσική εξέλιξη της εταιρείας ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ. Με οριστικές λύσεις στον τομέα της απολύμανσης η AxivenPestControl αντιμετωπίζει κάθε σας πρόβλημα, πρωτοπορώντας και παραμένοντας δίπλα σας και μετά το τέλος της απολύμανσης για κορονοϊό απαντώντας σε κάθε σας απορία και διευκρίνιση.
απολύμανση για κορονοϊό
Η AxivenPestControl, ανταποκρινόμενη στις επιτακτικές ανάγκες των καιρών μας, διαθέτει έμπειρα καταξιωμένα στελέχη και χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας μέσα απολύμανσης για κορονοϊό, που ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες. Ο ρόλος της εφαρμογής απολύμανσης για κορονοϊό είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου και επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

Τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε απολύμανση για τον κορονοϊό;

Με τον όρο απολύμανση για κορονοϊό αποκαλούμε τη διαδικασία κατά την οποία επιτυγχάνουμε την καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών σε αντικείμενα, εργαλεία και επιφάνειες. Η απολύμανση για κορονοϊό πραγματοποιείται μετά από σχολαστική καθαριότητα, με σκοπό την καταστροφή των παθογόνων παραγόντων.

Με τη λέξη επιφάνεια εννοούμε μια πολύ γενική ορολογία. Σε ένα σπίτι η λέξη «επιφάνεια» μπορεί να περιλαμβάνει από τα έπιπλα στο σαλόνι, έως τα τραπέζια, τους νιπτήρες, τα πατώματα, κλπ. Σε ένα περιβάλλον παροχής υπηρεσιών υγείας π.χ. μια κλινική, μπορεί να περιλαμβάνει δωμάτια ασθενών, τοίχους, ιατρικά μηχανήματα, κλπ. Τα μικρόβια ελλοχεύουν παντού επειδή αποικίζουν όλες τις εν λόγω επιφάνειες μέσω του αέρα ή μεταφέρονται μέσω μολυσμένων αντικειμένων.

Η απολύμανση για κορονοϊό κρίνεται απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου συγχρωτισμού, όπως σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.ά. Δείτε παρακάτω αναλυτικά ποιες υπηρεσίες μπορούμε να σας προσφέρουμε.
απολύμανση για κορονοϊό-δομή κορονοϊού

Με ποιους τρόπους γίνεται η εφαρμογή απολύμανσης για κορονοϊό;

Η απολύμανση για κορονοϊό πραγματοποιείται με εγκεκριμένα απολυμαντικά σκευάσματα και μέσω φορητού ηλεκτροκίνητου εκνεφωτή, που παράγει αεροδιάλυμα υψηλής ταχύτητας και βαθιάς διείσδυσης. Μέσω της συσκευής γίνεται διασπορά του χημικού διαλύματος, με βάση το νερό, και διοχετεύεται στο χώρο υπό μορφή ψυχρής ομίχλης (μέγεθος σταγονιδίου 0.5-30 Μicro). Με τη χρήση της αναφερόμενης μεθόδου, γίνεται ομοιόμορφη κάλυψη όλου του όγκου του χώρου και των αντικειμένων που περιέχονται σε αυτόν με το απολυμαντικό – μικροβιοκτόνο σκεύασμα (ειδικά μηχανήματα εκνέφωσης).

Τα σκευάσματα που θα χρησιμοποιηθούν είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και βάση της λίστας του ΕΟΔΥ, όπου η παρασκευάστρια εταιρεία αναφέρει ότι δρουν ενάντια σε ιούς (συμπεριλαμβανομένων των κορωναϊων, SARS, H1N1 κοκ). Η χρήση τους γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως του σκευάσματος όπως αυτή ορίζεται από την παρασκευάστρια εταιρεία σε συνάρτηση με την σχετική έγκριση από αρμόδιο Υπουργείο.
απολύμανση για κορονοϊό-ιός σε τρισδιάστατη μορρφή

Η εφαρμογή της απολύμανσης για κορονοϊό γίνεται με τους εξής τρόπους:

• είτε με ψεκασμό με αντλία χαμηλής πίεσης, για κάλυψη συγκεκριμένων επιφανειών
• είτε με νεφελοψεκασμό, για την ολική κάλυψη κλειστών χώρων

Ποιές υπηρεσίες απολύμανσης μπορούμε να σας προσφέρουμε;

Με αίσθηση ευθύνης η AxivenPestControl  λόγω της ραγδαίας εμφάνισης κρουσμάτων του κοροναιού, αναλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών απολύμανσης για κορονοϊό σε:
• σχολικά συγκροτήματα
• παιδικούς σταθμούς
• χώρους άθλησης
• χώρους ψυχαγωγίας
• μέσα μαζικής μεταφοράς (εναέρια και επίγεια)
• γραφεία
• επαγγελματικούς χώρους
• δημόσιους χώρους συνάθροισης

Τι προετοιμασία απαιτείται για την εφαρμογή απολύμανσης για κορονοϊό;

Οι χώροι, στους οποίους πραγματοποιείται η απολύμανση για κορονοϊό (Μικροβιοκτονία) θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ως εξής : 

-Να είναι καθαροί και απαλλαγμένοι ρύπων, υπολείμματα τροφίμων και άλλων υλών πάνω στις επιφάνειες για την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος

-Τρόφιμα, σκεύη ή συσκευασίες τροφίμων θα πρέπει να είναι προφυλαγμένες εντός ερμαρίων

- Γραφική ύλη, καλό θα ήταν να βρίσκονται εντός ερμαρίων, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή έκθεση όλων των επιφανειών στο απολυμαντικό υγρό 
απολύμανση για κορονοϊό-επικινδυνότητα ιού

Με Πιστοποιημένα και Εξειδικευμένα Συνεργεία η AxivenPestControl παραμένει στη διάθεσή σας, ώστε να καλύψει κάθε σας ανάγκη, με υπευθυνότητα και σεβασμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 18220