Οικολογικά Προϊόντα

Fruit Fly Trap

Εντομοπαγίδες

Παγίδα Fruit Fly Trap είναι κατάλληλη για σφήκες και μύγες μικρών διαστάσεων, είδους drosophilla sp, η οποία προσβάλλει κατά κύριο λόγο το κρασί, το ξύδι και αποσυντεθειμένα φρούτα. Συνιστάται για βιομηχανίες οινοποίησης, εστιατόρια, κουζίνες κ.ά.

Φερομονική παγίδα για Tribolium

Το Tribolium προσβάλλει κυρίως άλευρα, ξηρούς καρπούς, όσπρια, καρυκεύματα κ.ά.Για τον έλεγχος της παρουσίας τους , η AxivenPestControl προτείνει τη φερομονική παγίδα Tribolium. 

Φερομονική παγίδα για Blatella germanica

Για την ανίχνευση παρουσίας ψιλής κατσαρίδας Blattella germanica προτείνονται τροφοελκυστικές παγίδες ECOTRAP χάρτινες ή πλαστικές για ανθεκτικότητα σε χώρους με υγρασία, δημιουργώντας ένα εσωτερικό δίκτυο παγίδων σύλληψης ερπόντων εντόμων. Οι παγίδες τοποθετούνται σε κρίσιμα σημεία για τον έλεγχο παρουσίας εντόμων και τον άμεσο εντοπισμό εστιών ανάπτυξης.

Φερομονική παγίδα Anobiidae

Η παγίδα Anobiidae είναι κατάλληλη για τον έλεγχο εντόμων με επιστημονική ονομασία lasiodermaserricone και stegobiumpaniceum. Το πρώτο είδος προσβάλλει τα καπνά ενώ το δεύτερο εντοπίζεται σε τρόφιμα, όπως μακαρόνια, σιμιγδάλι, μπαχαρικά και βότανα. Ανάλογα με το είδος του εντόμου επιλέγεται και η αντίστοιχη φερομόνη. 

Παγίδα ROGUARD INSECT BAIT

Κατάλληλη για την αντιμετώπιση μυρμηγκιών και κατσαρίδων.
Μπορούμε να τοποθετήσουμε στην υποδοχή οποιοδήποτε gel καταπολέμησης μυρμηγκιών ή κατσαρίδων. Στη συνέχεια, η παγίδα τοποθετείται σε σημεία πιθανής διέλευσης μυρμηγκιών ή κατσαρίδων μέσα και έξω από το σπίτι. Είναι κατάλληλη για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους.Το gel διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στην παγίδα με πολύ καλύτερα μακροχρόνια αποτελέσματα.

Φερομονική παγίδα για λεπιδόπτερα

Η συγκεκριμένη φερομονική παγίδα συνιστάται για τον έλεγχο της παρουσίας των εντόμων Plodiasp και Ephestia sp,(λεπιδόπτερα), τα οποία προσβάλλουν ξηρούς καρπούς, άλευρα, σπόρους δημητριακών κλπ. Η συγκεκριμένη φερομονική παγίδα συνιστάται για τον έλεγχο της παρουσίας των εντόμων Plodiasp και Ephestia sp,(λεπιδόπτερα), τα οποία προσβάλλουν ξηρούς καρπούς, άλευρα, σπόρους δημητριακών κλπ.