Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 00:00

Θερμική απεντόμωση BMSB για εξαγωγές προς Αυστραλία

Offshore BMSB providers Scheme

Η εταιρία μας διαθέτει πιστοποίηση για την αντιμετώπιση του εντόμου Brown Marmorated Stink Bug (BMSB), το οποίο βρίσκεται σε καθεστώς φυτοϋγειονομικής καραντίνας.

Το έντομο Brown Marmorated Stink Bug (BMSB) μέχρι σήμερα θεωρείται πραγματικά σοβαρή απειλή για την Αυστραλιανή αγροτική οικονομία σε περίπτωση που εισαχθεί στη χώρα.  Τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε ταχεία εξάπλωση του εντόμου, ιδιαίτερη αύξηση του πληθυσμού στις χώρες όπου έχει ήδη εγκατασταθεί καθώς και εμφάνιση ανθεκτικότητας στην καταπολέμηση αυτού με κοινά εντομοκτόνα.

Τα μέσα και οι δυνατότητες εξυπηρέτησης της εταιρίας μας

Η Axiven έχει ελεχθεί και πιστοποιηθεί από τις Αρχές της Αυστραλίας για τη διαθεσιμότητα των μέσων διεξαγωγής θερμικών απεντομώσεων σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα μέσα που αφορούν σε μηχανήματα και θερμόμετρα παρακολούθησης θερμοκρασιών (monitoring) και εντός 6 ωρών μπορείτε να παραλάβετε απεντομωμένο το φορτίο σας έτοιμο προς εξαγωγή. Έχοντας άρτιο εξοπλισμό, ειδικούς επιστήμονες και τεχνικούς, στα δύο βασικά εμπορικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε οποιαδήποτε Βιομηχανική εγκατάσταση ή λιμάνι της Ελλάδας και αν απαιτηθεί. Επιπλέον, σε περίπτωση αδυναμίας εφαρμογής θερμικής Απεντόμωσης στο δικό σας χώρο διαθέτουμε και στις δύο ανωτέρω εγκαταστάσεις μας θάλαμο Απεντόμωσης και χώρο για την Απεντόμωση των προϊόντων στο δικό μας χώρο.

Μη διστάσετε να ενημερωθείτε από τους ειδικούς συμβούλους μας για την ασφαλή εξαγωγή των προϊόντων σας, χωρίς εκπλήξεις και επιστροφές προϊόντων.

Εκτός απο το τηλέφωνο μας 18220, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με την παρακάτω φόρμα.