ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
 
 
1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 
Είμαστε ο Όμιλος Axiven και επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που έρχονται σε γνώση μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτή είναι μεγάλη ευθύνη και εργαζόμαστε σκληρά για να προστατεύσουμε τα στοιχεία σας και να έχετε εσείς τον έλεγχο.
Αυτή η Πολιτική Απορρήτου έχει ως στόχο να κατανοήσετε ποια στοιχεία συλλέγουμε, γιατί τα συλλέγουμε και πώς μπορείτε να ενημερώσετε, να διαχειριστείτε, να εξαγάγετε και να διαγράψετε τα στοιχεία σας.
Την πολιτική απορρήτου και προστασίας των προσωπικών δεδομένων της ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΑETE.
Ισχύει από 25 Μάϊου 2018.
 
2. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ 
Θα χρησιμοποιήσουμε  τα δεδομένα σας (που συλλέξαμε ηλεκτρονικά ή αυτοπροσώπως), μεταξύ άλλων σκοπών  και για να διαχειριστούμε τις αγορές  προϊόντων ή υπηρεσιών, για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας καθώς και, σε περίπτωση που επιθυμείτε, για σας να στείλουμε εξατομικευμένες επικοινωνίες.
 
3. ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ 
Νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για διάφορους λόγους. Ο κύριος λόγος είναι ότι πρέπει να τα επεξεργαστούμε για την εκτέλεση της σύμβασης που συνάπτετε μαζί μας ή όταν λαμβάνετε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι λόγοι που μας επιτρέπουν να τα χρησιμοποιούμε, όπως, μεταξύ άλλων, το συμφέρον μας να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. 
Σε κάθε περίπτωση, δεν απαιτείται η χορήγηση στοιχείων που συνιστούν προσωπικά δεδομένα για την απλή πλοήγηση στο http://www.axivenpestcontrol.gr/. 
Όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο ή μας παρέχετε πληροφορίες μέσω αυτού, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί ανεπιφύλακτα τις ρυθμίσεις που ορίζονται στην παρούσα πολιτική στον ιστότοπο http://www.axivenpestcontrol.gr/. Αποδέχεστε επίσης τους ειδικούς κανόνες ή όρους χρήσης που μπορεί να έχουν καταχωρηθεί σε συγκεκριμένες ενότητες του ιστότοπου. Ως εκ τούτου παρακαλείσθε να ελέγχετε το περιεχόμενο του ιστότοπου για ενδεχόμενες αλλαγές. Σε περίπτωση που διαφωνείτε, οφείλετε να μην κάνετε χρήση του διαδικτυακού χώρου και του περιεχομένου του.
 
4. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ 
Τα προσωπικά δεδομένα του προσωπικού μας, των πελατών μας, των εξωτερικών μας παρόχων και οποιανδήποτε άλλων ενδιαφερομένων μερών δεν τα μοιραζόμαστε με οποιονδήποτε τρίτο και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις των Ν. 2472/97, Data Protection Directive (95/46/EC), ePrivacy directive (2002/58/EC, τροπ. 2009/136/EC) όπως ισχύουν σήμερα σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 
5. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ 
Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων. 
Σας καλούμε να διαβάσετε την πλήρη Πολιτική Απορρήτου παρακάτω για να κατανοήσετε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα  προσωπικά σας δεδομένα και τα δικαιώματα που έχετε επ’ αυτών.
 
 
 
ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ…
 
 
Είμαστε διαφανείς σχετικά με το τι κάνουμε με τα προσωπικά σας δεδομένα, ώστε να κατανοήσετε τις συνέπειες του τρόπου που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας και τα δικαιώματα που έχετε σε σχέση με τα δεδομένα σας:
 
o    Έχουμε μονίμως διαθέσιμες για εσάς όλες τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ώστε να  μπορείτε να έχετε πρόσβαση όταν το κρίνετε απαραίτητο και, επίσης,
o Θα  βρείτε  και  επιπλέον  πληροφορίες  για  κάθε  επεξεργασία  των  δεδομένων  σας  κατά  τη διάρκεια που συνεργάζεστε μαζί μας.
 
1.  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ
 
Ο υπεύθυνος  επεξεργασίας των δεδομένων σας είναι:
Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ A.Ε., εταιρεία που δραστηριοποιείται επί του παρόντος στην Ελλάδα σχετικά με τα εξής:  “Εξυπηρέτηση - διαχείριση κτιριακών συγκροτημάτων, έκδοση κοινοχρήστων, αναγόμωση -εμπορία πυροσβεστήρων, διανομή πετρελαίου θέρμανσης, παροχή υπηρεσιών πυρασφάλειας-πυροπροστασίας”.
o    Ταχυδρομική διεύθυνση: Χειµάρας 3, Ν. Χαλκηδόνα, 14343 Αθήνα, Ελλάδα.
o    Ηλεκτρονική διεύθυνση του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
2. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
 
Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για συγκεκριμένους και περιορισμένους σκοπούς. Για παράδειγμα, για να επεξεργαζόμαστε τις πληρωμές σας, για να αξιολογούμε και να χειριζόμαστε τυχόν παράπονα, για να αναπτύσσουμε και να βελτιώνουμε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις μεθόδους επικοινωνίας και τη λειτουργικότητα της εταιρείας και του ιστοτόπου μας, καθώς επίσης για να παρέχουμε εξατομικευμένα προϊόντα.
 
 
3.  ΠΩΣ   ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
 
Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ Α.Ε. αντιμετωπίζει την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων με μεγάλη σοβαρότητα. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να προστατέψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από κατάχρηση, επέμβαση, απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση ή δημοσιοποίηση. 
Τα μέτρα που χρησιμοποιούμε περιλαμβάνουν την εφαρμογή των κατάλληλων ελέγχων πρόσβασης, την επένδυση στις τελευταίες δυνατότητες ασφάλειας πληροφοριών και τη διασφάλιση ότι τα προσωπικά δεδομένα κρυπτογραφούνται και καθίστανται ανώνυμα όπου είναι εφικτό.
Η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα επιτρέπεται μόνο στους εργαζομένους και τους συνεργάτες μας μόνο εφόσον χρειάζεται και υπόκειται σε αυστηρές συμβατικές υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας όταν γίνεται επεξεργασία από τρίτους.
 
 
4.  ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ
Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα χρειάζεται για τον σκοπό για τον οποίο γίνεται η επεξεργασία τους. 
Διατηρούμε τα ταυτοποιήσιμα δεδομένα που συλλέγουμε απευθείας για σκοπούς στόχευσης για όσο το δυνατόν μικρότερο διάστημα και, στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε μέτρα για την οριστική διαγραφή τους.
Εξετάζουμε ενεργά τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε και τα διαγράφουμε με ασφαλή τρόπο ή σε ορισμένες περιπτώσεις τα καθιστούμε ανώνυμα όταν δεν υπάρχει η νομική ή επιχειρηματική ανάγκη να διατηρούνται.
Ανεξάρτητα  από  το  πώς  επεξεργαστούμε  τα  δεδομένα  σας  κατά  το  χρονικό  διάστημα  που  είναι  απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη του αντίστοιχου σκοπού, θα τα διατηρούμε στη συνέχεια δεόντως αποθηκευμένα και προστατευμένα για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσαν να προκύψει ευθύνη από την επεξεργασία, σύμφωνα  με  την  εκάστοτε  ισχύουσα  νομοθεσία.  Μόλις  παρέλθει  ο  χρόνος  παραγραφής  για  κάθε  αξίωση  θα προχωρήσουμε στην διαγραφή των προσωπικών δεδομένων.
 
5.  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ
 
Τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα και πώς τυγχάνουν επεξεργασίας. Μπορείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα ανά πάσα στιγμή. Παρακάτω παρέχουμε προεπισκόπηση αυτών των δικαιωμάτων μαζί με ό,τι συνεπάγεται αυτό για εσάς. Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας στέλνοντας ένα email ή υποβάλλοντας αίτημα μέσω της φόρμας Επικοινωνίας στον ιστότοπό μας.
Το δικαίωμα στην ενημέρωση. Έχετε το δικαίωμα να λαμβάνετε σαφείς, διαφανείς και κατανοητές πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα και τα δικαιώματά σας. Συνεπώς, σας παρέχουμε τις πληροφορίες σε αυτήν τη Δήλωση. 
Το δικαίωμα στην πρόσβαση και τη διόρθωση. Έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση, να διορθώνετε ή να ενημερώνετε τα προσωπικά σας δεδομένα ανά πάσα στιγμή. Κατανοούμε τη σημασία αυτού και αν θελήσετε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, επικοινωνήστε μαζί μας. 
Το δικαίωμα της φορητότητας δεδομένων. Τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε δώσει είναι φορητά. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να μετακινηθούν, να αντιγραφούν ή να μεταβιβαστούν ηλεκτρονικά υπό συγκεκριμένες συνθήκες. 
Το δικαίωμα διαγραφής (δικαίωμα στη λήθη). Σε συγκεκριμένες συνθήκες, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας. Αν θέλετε να διαγραφούν τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε, ενημερώστε μας και θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να απαντήσουμε στο αίτημά σας σύμφωνα με τις νομικές απαιτήσεις. Αν τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε δεν χρειάζονται πλέον για κανέναν σκοπό και δεν μας υποχρεώνει ο νόμος να τα διατηρήσουμε, θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να τα διαγράψουμε, να τα καταστρέψουμε ή να τα αποχαρακτηρίσουμε οριστικά.
Το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας. Σε συγκεκριμένες συνθήκες, έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. 
Το δικαίωμα υποβολής παραπόνου σε μια εποπτική αρχή. Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο απευθείας σε μια τοπική εποπτική αρχή όσον αφορά το πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.
Το δικαίωμα απόσυρσης συναίνεσης. Αν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για οτιδήποτε αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα (δηλ. βασιζόμαστε στη συγκατάθεσή σας ως νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων), έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή (αν και αν το κάνετε αυτό, δεν σημαίνει ότι ό,τι έχουμε κάνει στα προσωπικά σας δεδομένα έως εκείνο το σημείο είναι παράνομο). Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας στα στοιχεία που παρέχονται παρακάτω.
Περαιτέρω πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τα δικαιώματά σας μπορείτε να λάβετε από την ελληνική ρυθμιστική αρχή προστασίας δεδομένων www.dpa.gr, τηλέφωνο: +302106475600, fax: +30210 6475628, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 
 
6.  ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Ενδέχεται  να  τροποποιήσουμε  τις  πληροφορίες  που  περιέχονται  στην  παρούσα  Πολιτική  Απορρήτου, όταν  το κρίνουμε απαραίτητο. Όταν δημοσιεύουμε αλλαγές σε αυτήν τη δήλωση, θα αναθεωρήσουμε την ημερομηνία "Τελευταία ενημέρωση" στο κάτω μέρος αυτής της Δήλωσης. Αν οι αλλαγές είναι σημαντικές, θα σας στείλουμε εμφανέστερη δήλωση (συμπεριλαμβανομένης, για συγκεκριμένες υπηρεσίες, ειδοποίησης μέσω email για τις αλλαγές στη Δήλωση εμπιστευτικότητας). Θα διατηρούμε επίσης προηγούμενες εκδόσεις αυτής της Δήλωσης εμπιστευτικότητας σε αρχείο για να μπορείτε να τις δείτε.
7. ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ Α.Ε. δεσμεύεται για την εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής ασφάλειας του απορρήτου και των δεδομένων που συλλέγει από τον ιστότοπο.
Στον ιστότοπο χρησιμοποιείται το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο ασφαλείας Secure Sockets Layer (SSL). Το SSL χρησιμοποιεί μεθόδους για την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων, εγκαθιδρύοντας μία ασφαλή σύνδεση μέσω του διαδικτύου και αποτρέποντας κακόβουλες ενέργειες. Ο φυλλομετρητής (browser) που χρησιμοποιεί ο χρήστης, τον ενημερώνει ότι βρίσκεται  σε ασφαλή (secured) ιστοσελίδα με το σύμβολο του πιστοποιητικού SSL και εγγυάται την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων.
Στο αρθρωτό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου Drupal, στο οποίο είναι βασισμένος ο ιστότοπος, ακολουθούνται αυστηροί κανόνες ασφαλείας, που ξεκινούν από τον τρόπο ελέγχου των modules που διατίθενται προς χρήση, και φτάνουν στον τρόπο δημοσίευσης και διόρθωσης των κενών ασφαλείας που ανιχνεύονται. Επιπλέον, η ομάδα τεχνικής υποστήριξης λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας του ιστότοπου από κακόβουλες ενέργειες και για την αποτροπή παρεμβάσεων από λογισμικό που μπορεί να προκαλέσει βλάβη ή / και διαρροή προσωπικών δεδομένων.
8.  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES
Τα «cookies» είναι αρχεία δεδομένων που στέλνει ένας ιστότοπος στον υπολογιστή σας κατά την περιήγηση σας στον ιστότοπο. Αυτά τα αρχεία δεδομένων περιλαμβάνουν δεδομένα τα οποία επιτρέπουν στον ιστότοπό μας να θυμάται σημαντικές πληροφορίες που θα κάνουν πιο αποδοτική και χρήσιμη για εσάς τη χρήση του ιστότοπου. Οι ιστότοποί μας χρησιμοποιούν cookies για διάφορους σκοπούς. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των cookies και τις διευθύνσεις IP για την απόκτηση μη προσωπικών πληροφοριών σχετικά με τους επισκέπτες του εκάστοτε ιστοτόπου και προκειμένου να παράσχουμε στους εγγεγραμμένους επισκέπτες μας την καλύτερη δυνατή εξατομικευμένη ηλεκτρονική εμπειρία.
Οι επισκέπτες του ιστοτόπου μας χρησιμοποιούν διαφορετικά λογισμικά πλοήγησης στο διαδίκτυο και διαφορετικούς υπολογιστές. Προκειμένου να διευκολύνουμε περισσότερο τις επισκέψεις σας με την τεχνολογία που χρησιμοποιείτε, καταγράφουμε αυτόματα τον τύπο του προγράμματος περιήγησης (π.χ. Internet Explorer, Netscape) και του λειτουργικού συστήματος (π.χ. Windows, Macintosh) που χρησιμοποιεί ένας επισκέπτης, καθώς και το όνομα του παρόχου υπηρεσιών διαδικτύου του επισκέπτη. Επίσης, καταγράφουμε το συνολικό αριθμό επισκεπτών του ιστοτόπου μας με τρόπο αθροιστικό, ώστε να μπορούμε να ενημερώνουμε και να βελτιώνουμε τον ιστότοπό μας. Μέσω αυτής της διαδικασίας δεν πραγματοποιείται εξαγωγή προσωπικών πληροφοριών. Αυτά τα δεδομένα μας δείχνουν εάν περισσότεροι επισκέπτες προτιμούν συγκεκριμένες λειτουργίες ή τμήματα του ιστοτόπου από άλλα, γεγονός που μας βοηθά να διατηρούμε τον ιστότοπο μας ενημερωμένο με νέο υλικό που είναι ενδιαφέρον για την πλειονότητα των επισκεπτών μας.
9. Google Analytics
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το στατιστικό εργαλείο Google Analytics που προσφέρεται από την εταιρεία Google. Το Google Analytics χρησιμοποιεί επίσης cookies για να συντάσσει αναφορές για τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις προτιμήσεις των χρηστών του ιστότοπου. Η Google μπορεί να μεταφέρει τις πληροφορίες αυτές σε τρίτους στην περίπτωση που είναι νομικά υποχρεωμένη. Μπορεί επίσης να συνδυάσει την IP διεύθυνσή σας με άλλα δεδομένα που αποθηκεύονται από την ίδια κατά την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο. Με την επίσκεψή σας στον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από την Google με τον τρόπο και για τους λόγους που περιγράφονται πιο πάνω.
10. Λοιποί όροι και προϋποθέσεις χρήσης
Η χρήση αυτού του ιστότοπου επιτρέπεται σύμφωνα με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:
a. Συμφωνείτε ότι θα χρησιμοποιείτε τον παρόντα ιστότοπο μόνο για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που δεν θα παραβιάζει τα δικαιώματα, ούτε θα περιορίζει ή απαγορεύει τη χρήση και απόλαυση του ιστότοπου από οποιονδήποτε τρίτο. Μηνύματα που παρουσιάζουν μία ή περισσότερες από τις παρακάτω ιδιότητες απαγορεύονται απολύτως:
Περιεχόμενο παράνομο, επιβλαβές ή επιζήμιο, όπως δυσφημιστικό, υβριστικό, βίαιο, χυδαίο, πορνογραφικό ή που παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα τρίτων.
•  Περιεχόμενο που προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
•  Περιεχόμενο αντίθετο προς τα χρηστά ήθη ή τη δημόσια τάξη.
•  Περιεχόμενο που συνιστά spam (μη ζητηθείσα εμπορική επικοινωνία – διαφήμιση).
• Άμεσες ή έμμεσες εμπορικές διαφημίσεις και εν γένει προωθητικές ενέργειες προσώπων, προϊόντων ή υπηρεσιών.
• Προσβλητικές ή υποτιμητικές αναφορές σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή σε προστατευόμενα διακριτικά γνωρίσματα (εμπορικά σήματα, επωνυμίες, διακριτικούς τίτλους επιχειρήσεων κλπ.), η υποκλοπή ή εν γένει παραβίαση της ιδιωτικής ζωής τρίτων (όπως δημοσίευση, η συλλογή ή/και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών), η μίμηση οποιουδήποτε νομικού ή φυσικού προσώπου ή ψευδή δήλωση για την ταυτότητα του χρήστη.
• Δημοσίευση ή αναφορά συνδέσμων προς παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού, καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου (εικόνες, μουσικά κομμάτια κοκ.) υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς και συνδέσμους “peertopeer”.
• Περιεχόμενο ή αρχεία που περιέχουν επιβλαβές υλικό (ιούς κτλ.).
• Παραπομπές ή links σε άλλες ιστοσελίδες με παράνομο ή επιβλαβές περιεχόμενο.
b. Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του ιστότοπου, οι εικόνες, τα γραφικά, οι φωτογραφίες, τα τυχόν σχέδια, τα κείμενα και γενικά όλα τα αρχεία του ιστότοπου προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του εθνικού δικαίου, του ενωσιακού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Κανένα από αυτά δεν μπορεί να αποτελέσει ολικά ή μερικά αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, πλην της περίπτωσης της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ για μη εμπορική, προσωπική ή ακαδημαϊκή/εκπαιδευτική χρήση και σε αυτήν την περίπτωση μόνο με την ένδειξη της προέλευσης τους από τον ιστότοπο, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τον ιστότοπο ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα του ιστότοπου ή τρίτων μερών, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων και πνευματικής ιδιοκτησίας. Ο επισκέπτης/χρήστης  του ιστότοπου κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αντιγράψει, εκμεταλλευτεί εμπορικά, πωλήσει, μεταπωλήσει, αναπαράγει, διανέμει με οποιονδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο, όλο ή μέρος του περιεχομένου του ιστότοπου. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του περιεχομένου, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
c. Οποιαδήποτε επικοινωνία ή υλικό που μεταβιβάζετε σε εμάς μέσω του ιστότοπου, ή μεταβιβάζετε ή αναρτάτε σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων, ερωτήσεων, σχολίων, προτάσεων, ιδεών ή άλλων παρόμοιων, είναι και θα αντιμετωπιστεί ως μη εμπιστευτική και μη αποκλειστική πληροφορία.
d. Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του ιστότοπου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.
e. Εάν οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις δεν είναι πλήρως αποδεκτοί, η χρήση του παρόντος ιστότοπου πρέπει να τερματιστεί αμέσως.
f. Οι απόψεις των χρηστών του παρόντος ιστότοπου δεν αποτελούν κατ’ ανάγκη απόψεις της ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ Α.Ε.
Η τελευταία τροποποίηση έγινε στις 03/10/2018.